Як підготувати ноги до літнього сезону

Як підготувати ноги до літнього сезону
29.03.2023

Ступні вимагають регулярного догляду. Особливо в літню пору, коли ми носимо відкрите взуття і часто любимо ходити босоніж. Найприємніше те, що вам не обов'язково йти в салон краси за ідеальним педикюром. Ви можете легко зробити його самостійно вдома за допомогою декількох простих інструментів та засобів бренад ГрінХелс. Професіонали нашої компанії розробили вам необхідні косметичні засоби для домашнього педикюру.

Педикюр на ногах

Тримати ноги у формі, захистити їх від мозолів, тріщин, мікозу допомагає регулярний педикюр. Салони пропонують великий вибір рецептів та технік обробки кутикули та стопи: класичний обрізний, європейський або кислотний необрізний, апаратний з обробкою механічними фрезами, комбінований.

Але для педикюру не обов'язково відвідувати дорогий салон краси. Вибираємо домашній спосіб – ви зробите все своїми руками! Настійно рекомендуємо придбати на сайті GreenHealth професійну косметику для ніг:

  • PODO-засоби для профілактичного та лікувального догляду за здоровою або пошкодженою стопою - гелі, ремувер, спреї, концентрат, бальзам з прополісом та ефірними маслами;
  • сироватки для нігтів та кутикули - мультимінеральна зміцнююча, протигрибкова, антибактеріальна, колагенова, для пошкодженої нігтьової пластини;
  • маска саліцилова розм'якшувальна;
  • для загрубілої шкіри крем із протеїнами сої;
  • нейтралізатор хімічних пілінгів.

Підготуйте ємність для ванни, пилки, ножиці, пемзу, при необхідності, рідину для зняття лаку. Ви готові до процедури педикюру!

Педикюр у домашніх умовах

За допомогою простих порад та професійної косметики з догляду за стопами GreenHealth ви зробите якісний та красивий педикюр самостійно. Потрібно виконати лише кілька кроків, і ваші ніжки готові до теплого сезону:

  1. Приготуйте інструменти, м'які бавовняні шкарпетки. Видаліть старий лак. Зробіть теплу розслаблюючу ванну для ніг. Можна додати у воду харчову соду, рослинні та ефірні олії, що надають приємного аромату. Дайте ногам відпочити у розчині близько п'яти хвилин.
  2. Позбавляємося зайвої рогівки на подушечках стоп, п'ятах, під пальцями та на краю нігтя. Її легко прибрати PODO-гелями та PODO-ремувером. Обережно впливайте на мозолисті ділянки алмазною пилкою або пемзою.
  3. Нанесіть PODO-гель для кутикули та огрубілої шкіри відповідно до інструкції, акуратно відсуньте шкірку дерев'яною паличкою. Обробіть пальці сироваткою або PODO-концентратом із прополісом.
  4. Укоротіть нігті. Відполіруйте нігтьові пластини, щоб надати їм блиску та вирівняти борозни.
  5. Помийте ноги, очистіть від залишків косметичних продуктів і добре просушіть рушником.
  6. Використовуйте прозоре базове покриття для догляду за нігтями, за бажанням нанесить лак та фінішний фіксатор.
  7. Масажними рухами втирайте крем із протеїнами сої для пом'якшення огрубілої шкіри стоп, зволоження, профілактики та загоєння мозолів, натоптишів, тріщин.
  8. Надягніть зручні шкарпетки та відпочивайте.

Виконуйте цю покрокову інструкцію, щоб педикюр в домашніх умовах вдався. Ваш результат - здорові бархатисті м'які ніжки. Доглядайте їх з косметикою компанії GreenHealth!

Як прибрати огрубілу шкіру на ногах у домашніх умовах

Доглянуті стопи та пальці обов'язкові, адже наші ноги – найбільш навантажені частини тіла. Ступні завжди в центрі уваги і вимагають особливого догляду. Не завжди це має бути дорогим педикюром – позбутися мозолів можна самостійно.

Щоб не проводити вологе розпарювання, для попереднього розм'якшення стопи та зон із мозолями GreenHealth рекомендує послідовно використовувати:

  1. PODO-гель розм'якшуючий або мультифруктовий.
  2. PODO-спрей – активне зволоження для дуже тонкої та сухої шкіри.
  3. Розм'якшуючу саліцилову маску з ментолом та евкаліптом для усунення огрубілих ділянок стоп, натоптишів, мозолів, бородавок.

Обробіть пемзою або спеціальною лопаткою мозолисті ділянки на подушечках, п'яті та по краю нігтя. Як завершальну процедуру нанесіть сироватку або крем, одночасно виконуйте розслаблюючий масаж. Активні інгредієнти кожного засобу інтенсивно запобігають ороговінню, зволожують та живлять.

GreenHealth - це найкращі продукти для догляду за ногами в домашніх умовах, які ідеально поєднуються один з одним! З нашою косметикою ви освіжите та омолодите шкіру стоп, зробите її гладкою та пружною. Подаруйте собі порцію розкоші із косметикою GreenHealth!

Коментарі

Поки немає відгуків

Написати коментар

Інтернет-магазин GreenHealth.com.ua