Натуральні інгредієнти у косметичних засобах для проблемної шкіри: що потрібно знати

Натуральні інгредієнти у косметичних засобах для проблемної шкіри: що потрібно знати
29.04.2023

Шкіра – це наша перша лінія оборони від зовнішніх факторів, тому її здоров'я та краса мають величезне значення. Останнім часом все більше людей починають звертати увагу на склад косметичних засобів і віддають перевагу натуральній косметиці. Ця тенденція обґрунтована. Природні інгредієнти покращують стан шкіри, відновлюють її природний баланс, запобігають різноманітним проблемам.

Натуральна косметика – природна привабливість вашого обличчя

Натуральна косметика для обличчя стала найпопулярнішим вибором для багатьох людей. Виробники пропонують продукти з різними складами для різних типів шкіри або для вирішення конкретних проблем. Це дозволяє вибирати продукти, які найкраще відповідають потребам користувача. Крім цього органічна косметика має низку інших незаперечних переваг:

  • Безпека. До складу входять рослинні та ефірні олії, екстракти рослин та інші природні компоненти. Косметика не містить шкідливих хімічних речовин та штучних барвників, які спричиняють подразнення, алергічні реакції, інші проблеми.
  • Ефективність. Природні складові зволожують, живлять, заспокоюють, освітлюють та омолоджують епідерму, сприяють її здоров'ю та сяйву. Бьюті-засоби багаті на антиоксиданти, вітаміни і мінерали, які захищають від шкідливого впливу навколишнього середовища, уповільнюють процеси старіння.
  • Всі типи шкіри. Креми для обличчя особливо корисні тим, у кого спостерігаються захворювання шкірного покриву. Природні засоби успішно борються з екземою, псоріазом, акне.
  • Пролонгована дія. Природні засоби мають довгострокові переваги для здоров'я та зовнішнього вигляду вашого обличчя.

Багато людей вибирають косметику на основі рослинної сировини не тільки через її переваги для епідерми, але й тому, що вона - більш етичний вибір. Ці косметичні засоби виробляють з використанням екологічно відповідальних методів та не тестують на тваринах.

Ключ до ідеалу: натуральні засоби для проблемної шкіри обличчя

Комплекси для проблемної епідерми зазвичай містять різноманітні натуральні інгредієнти, які покращують її стан. Є ряд компоненктів, які входять до формул кремів для обличчя найчастіше.

Саліцилова кислота

Бета-гідроксикислота, яку одержують з кори верби або листя спирти. Широко використовують у косметиці, так як у неї високі протизапальні та ексфолюючі характеристики. Саліцилова кислота зменшує вироблення шкірного жиру. Ця властивість робить її ідеальною для проблемної шкіри, яка схильна до появи акне та чорних точок.

Гліколева кислота

Альфа-гідроксикислота, яка покращує текстуру шкіри та скорочує появу зморшок. Одержують із цукрової тростини. Широко використовують у косметології для ексфоліації шкіри та стимуляції її оновлення. Гліколева кислота покращує стан шкірного покриву, зменшує дрібні зморшки та пігментацію, покращує текстуру, вирівнює тон. Бореться з проблемами на обличчі – акне, вугри, чорні точки, себорейний дерматит. Стимулює виробництво колагену та еластину, що сприяє пружності та еластичності тканин.

Азелаїнова кислота

Азелаїнова кислота - це похідна декарбоксилація бурштинової кислоти, яка ефективна у боротьбі з різними проблемами шкіри. У складі натуральних комплексів азелаїнова кислота покращує стан епідермісу, зменшує пігментацію та постакне. Бореться з акне, вуграми, чорними точками. Сприяє підвищенню тонусу шкіри. Знижує запальні процеси, оскільки ефективно знищує бактерії, що їх спричиняють.

Екстракт чайного дерева

Екстракт чайного дерева одержують із листя рослини. Витяжка має потужні антибактеріальні, протизапальні та антиоксидантні властивості. У складі б'юті-засобів екстракт чайного дерева покращує стан епідермального шару, бореться з акне, вуграми та чорними точками, зменшує запалення та подразнення на обличчі. Сприяє загоєнню ран, прискорює процес регенерації, знижує рівень жирності шкірного покриву. Компонент також використовують для зниження ознак старіння, які проявляються у появі зморшок та втрати пружності.

Екстракт алое віра

Одержують із листя рослини. Витяжка багата вітамінами, мінералами та амінокислотами, які живлять та зволожують. У складі природних рецептур алое віра покращує стан епідермального шару, зволожує його, знімає запалення та подразнення. Сприяє загоєнню дрібних ран і покращує тургор тканин, робить їх більш пружними та еластичними. Містить природні антиоксиданти, які захищають шкірний покрив від вільних радикалів та сприяють його омолодженню.

Екстракт ромашки

Витяжка з рослини із заспокійливими властивостями, ефективно зменшує запалення та подразнення. Косметичні засоби з ромашкою покращують стан шкіри, особливо сухої, чутливої та подразненої. Компонент пом'якшує та зволожує епідерму, зменшує темні кола під очима. Скорочує розмір пір шкірного покриву, що робить його більш гладким та рівним.

Екстракт лаванди

Квітки лаванди - природний істочник речовини із заспокійливими та антибактеріальними властивостями. Витяжка у складі рецептур зменшує запалення та роздратування, особливо в осіб, схильних до акне та інших проблем на обличчі. Містить антиоксиданти, які ефективно борються з вільними радикалами та запобігають передчасному старінню епідермісу. Також має зволожуючі властивості.

Технологи компанії GreenHealth включають у свої рецептури не лише ці кислоти та екстракти. Оригінальні формули бренду складаються із органічних інгредієнтів, які ефективно покращують стан епідермального шару. Кожен компонент має свої унікальні властивості і вирішує певні проблеми. У комбінації вони посилюють свої корисні властивості і мають ще більш виражений ефект. Натуральна косметика для обличчя ГрінХелс зробить вашу шкіру щасливою!

Коментарі

Поки немає відгуків

Написати коментар

Інтернет-магазин GreenHealth.com.ua