Відновлення шкіри після активного впливу сонця

Відновлення шкіри після активного впливу сонця
02.09.2024

Літній сезон приносить не тільки приємні відчуття від перебування на сонці, але й виклики для твоєї шкіри. Тривалий вплив ультрафіолетових (УФ) променів може призвести до зневоднення, втрати еластичності та навіть сонячних опіків. Тому відновлення шкіри після активного перебування на сонці є важливим етапом догляду.

Отже, чого вимагає твоя шкіра після гарачого літнього періоду?

  1. Глибоке зволоження. Після тривалого перебування на сонці шкіра потребує інтенсивного зволоження. Використовуй відповідні зволожуючі засоби, що містять гіалуронову кислоту, вітамін С тощо. Такі засоби допоможуть відновити водний баланс, зменшити почервоніння та запобігти лущенню шкіри.
  2. Заспокоєння та регенерація Для зменшення запалення та прискорення регенерації клітин важливо використовувати засоби з антиоксидантами, такими як вітамін Е, равликовий муцин, нікотинамид, гліциризинова кислота тощо. Ці компоненти нейтралізують дію вільних радикалів, які утворюються під впливом УФ-випромінювання, і сприяють відновленню шкірного бар’єру.
  3. Живлення шкіри Для глибокого відновлення шкіри після активного перебування на сонці важливо забезпечити її достатнім живленням. Заспокійливі маски допоможуть наситити шкіру необхідними вітамінами та жирними кислотами, що сприяють її оновленню.
  4. Захист і профілактика Після відновлення шкіри слід подбати про її подальший захист від УФ-променів. Використовуйте сонцезахисні креми з високим SPF, навіть якщо не плануєте довго перебувати на сонці. Це допоможе уникнути повторних пошкоджень та забезпечить тривалий ефект відновлення.

Висновок Відновлення шкіри після активного впливу сонця вимагає комплексного підходу. Глибоке зволоження, заспокоєння, живлення та захист – основні кроки, які допоможуть повернути шкірі здоровий вигляд і запобігти передчасному старінню. Пам’ятайте, що правильний догляд за шкірою – це не лише питання естетики, але й здоров’я.

Продукція GreenHealth для відновлення твоєї шкіри після активного впливу сонця

Назва продукту

Артикул

Основні дії/властивості

Крем денний "Anti-Glycation" для жирної та комбінованої шкіри

ОКЖ-022

Запобігання процесам глікації, виведення/детоксикація глікованих білків; зміцнення тургору, поліпшення якості власного колагену, що виробляється, підтяжка, зволоження, розгладжування зморшок; фітогормональний (естрогенозамісний), протизапальний; покращення кольору обличчя, профілактика лентиго та вікової жовтизни шкіри, захист від UV- та IRA-випромінювань; відновлення фотостарої, фотопігментованої шкіри.

Крем нічний "Anti-Glycation" для жирної та комбінованої шкіри (АНА, ВНА, РНА)

ОКЖ-023

Крем денний "Anti-Glycation" для сухої шкіри

ОКС-017

Крем нічний "Anti-Glycation" для сухої шкіри

ОКС-018

Сироватка гіалуронова регенеруюча з равликовим муцином

СС-012

Глибоке зволоження, УФ-захист, зміцнення тургору, регенерація (формування красивого шраму), загоєння дрібних тріщин, заспокійливе, підтягуюче, протизапальне; профілактика птозу та розтяжок; покращення мікроциркуляції, «природний» антибіотик.

Сироватка гіалуронова мультифункціональна з нікотинамідом і гліциризиновою кислотою

СС-019

Відбілювання, глибоке зволоження, вітамінізування, біостимуляція; фітогормональна, імунопротекторна, кортикоїдоподібна дія; ліфтинг; зміцнення судин; зняття запалень; 
регуляція вироблення шкірного сала; профілактика герпесу; УФ-захист.

Сироватка гіалуронова відновлююча, живильна з протеїнами чорної ікри

СС-011

Глибоке зволоження, зміцнення тургору, регенерація, розгладжування мікрорельєфу, живлення; заспокійлива, антиоксидантна, підтягуюча дія; профілактика птозу та розтяжок; омолоджує шкіру голови, зміцнює волосяну цибулину. Має високу біологічну активність. Завдяки наявності глікозаміногліканів, заповнює важливі структурні компоненти позаклітинного матриксу.

Маска-сироватка зі стабільною формою вітаміну С

МГ-012

Живильна, розгладжуюча, заспокійлива після подразнюючих процедур на шкірі; посилення захисних функцій шкіри; вітамінізація; зниження трансепідермальної втрати вологи; захист від пошкоджень клітинної ДНК; відновлення шкірного бар'єру, мікробіома. Рекомендована як заспокійливий засіб після чищення обличчя, хімічного пілінгу, та ін. подразнюючих шкіру процедур. Рекомендована в терапії куперозу, розацеа, гіперкератозу; у догляді за підлітковою шкірою (профілактика та лікування) запальних елементів, акне, вугрової висипки, жирної та сухої себореї, терапії шкірного стафілококу.

Маска для обличчя грязьова з порошком баобабу

МГ-002

Має м'яку текстуру, що не подразнює шкіру; делікатно очищує шкіру, детоксує, тонізує, очищує пори. Діє себоругуюче на жирну шкіру, не пересушує суху. Має протизапальну, протиоалерійну та протинабрякова дія, мінералізує, покращує метаболізм, містить олігоелементи, рекордну кількість кальцію, магнію, селену. Збільшує синтез фібробластами колагену, кератину та глюкозоаміногліканів.

Маска тканева з полінуклеотидами та ферментами шамбали

МГ-033

Надає активну регенеруючу, омолоджуючу дію завдяки вмісту полінуклеотидів з молекулярною масою 50-2000 Da, які містять пептиди-фактори росту EGF. Перешкоджає деградації позаклітинного матриксу, стимулює вироблення колагену, еластину, фібронектину. Підвищує оксигенацію тканин. Має терапевтичну дію на судини, істотно покращує стан шкіри при судинних запаленнях, стимулює ангіогенез. Є безпечною рослинною альтернативою кортикостероїдів

Рекомендовані товари

Крем денний “Anti-Glycation” для жирної та комбінованної шкіри
Крем денний “Anti-Glycation” для сухої шкіри
Крем нічний “Anti-Glycation” для сухої шкіри
Сироватка гіалуронова регенеруюча з равликовим муцином
Маска-сироватка зі стабільною формою вітамину С
Маска для обличчя грязьова з порошком баобабу
Маска тканева з полінуклеотидами та ферментами шамбали

Коментарі

Поки немає відгуків

Написати коментар

Інтернет-магазин GreenHealth.com.ua