Як вибрати водостійкі сонцезахисні засоби для пляжу та басейну

Як вибрати водостійкі сонцезахисні засоби для пляжу та басейну
06.08.2024

Літній відпочинок на пляжі або біля басейну завжди приносить масу задоволення та позитивних емоцій. Однак, слід пам'ятати про захист шкіри від шкідливого впливу сонячних променів, особливо під час тривалого перебування на сонці та у воді. Правильно підібрані водостійкі засоби із спф зберігають здоров'я шкірного покриву, запобігають сонячним опікам та мінімізують ризик довгострокових пошкоджень.

Основні аспекти вибору товару

Кожен захист від сонця має свої особливості, які суттєво впливають на його ефективність у різних умовах. Треба враховувати різні фактори, щоб забезпечити собі та своїм близьким надійний бар'єр протягом усього часу, проведеного на сонці та у воді.

  1. Рівень захисту (SPF). Чим вище значення SPF, тим краще засіб захищає від сонячних опіків. Для пляжу та басейну рекомендується використовувати засоби з SPF не менше 30. Якщо у людини світла шкіра або передбачається проводити багато часу на сонці, краще вибрати SPF 50 та вище.
  2. Водостійкість. Водостійкі сонцезахисні склади поділяються на два типи: "водостійкі" (water-resistant) та "дуже водостійкі" (very water-resistant). Перші зберігають свої захисні властивості протягом 40 хвилин у воді, другі – протягом 80 хвилин. Вибирайте формулу залежно від того, скільки часу планується проводити у басейні, річці, морі.
  3. Захист від UVA та UVB променів. Не всі засоби оберігають від цих двох типів ультрафіолетових променів. UVB промені викликають сонячні опіки, а UVA порушують структуру глибоких шарів епідермісу, викликають передчасне старіння та інші пошкодження. Шукайте косметику з позначкою "широкий спектр" (broad spectrum), які запобігають проникненню UVA та UVB променів одночасно.
  4. Склад та гіпоалергенність. Уникайте продуктів з парабенами, віддушками та іншими потенційно дратівливими речовинами, особливо якщо шкіра – чутлива.
  5. Легкість нанесення. Для зручності використання виберіть форму сонцезахисного засобу, що підходить для конкретного випадку – крем, лосьйон, спрей, стик.
  6. Врахування індивідуальних потреб. Враховуйте особисті вимоги та умови використання. Для активних видів відпочинку вибирайте засоби з високою водостійкістю та стійкістю до поту. Для дітей підійдуть м'які склади з високим ступенем захисту.

Залежно від тривалості перебування на сонці спеціалісти компанії GreenHealth дають такі рекомендації:

Час

SPF

Тип водостійкості

Форма продукту

До 1 години

30

Водостійкий

Крем, лосьйон

1-2 години

30-50

Водостійкий

Крем, лосьйон, спрей

2-4 години

50

Дуже водостійкий

Лосьйон, спрей

Більше 4 годин

50+

Дуже водостійкий

Лосьйон, спрей, стик

Активний відпочинок (спорт на пляжі)

50+

Дуже водостійкий

Стік, спрей

Крем та лосьйон зручні для рівномірного нанесення, підходять для всіх типів шкіри. Спрей легко наносити, він є ідеальним для активного відпочинку, але вимагає обережності при нанесенні, щоб не вдихати аерозоль. Стіком зручно наносити склад на обличчя і важкодоступні ділянки тіла, особливо підходить для дітей.

Завжди треба наносити косметику за 15-30 хвилин до виходу на сонце. Обновляйте не рідше, ніж через кожні 2 години після кожного купання або сильного потовиділення, навіть якщо засіб водостійкий.

Виробник косметики GreenHealth вже багато років займається розробкою та виробництвом високоякісних сонцезахисних засобів, орієнтованих на захист та турботу про вашу шкіру. Вся продукція GreenHealth проходить суворі дерматологічні випробування та відповідає міжнародним стандартам безпеки. Наша компанія пропонує широкий асортимент водостійких сонцезахисних засобів, які ми розробили з урахуванням різних типів шкіри та умов використання.

GreenHealth використовує тільки найкращі інгредієнти та передові технології, щоб створювати продукти, які не тільки ефективні, а й приємні у використанні. Довіряючи GreenHealth, ви обираєте якість, безпеку та турботу про себе та своїх близьких.

Коментарі

Поки немає відгуків

Написати коментар

Інтернет-магазин GreenHealth.com.ua