Косметика для проблемної шкіри

Косметика для проблемної шкіри
30.04.2023

Косметика для проблемної шкіри призначена для догляду за епідермою, яка схильна до висипань, акне, жирності, лущення, подразнень та інших неприємних явищ. Такі засоби містять спеціальні інгредієнти, які впливають на проблемні ділянки епідерми та покращують її стан.

Косметика для проблемної шкіри - шлях до здоров'я та краси

Ефект від використання цільової косметики може бути помітний після декількох застосувань. Епідерма стає більш чистою, матовою, зменшується кількість висипів, знижується жирність. Текстура покращується, стає більш гладкою та пружною.

Для отримання максимального ефекту потрібно вибирати продукти, які підходять саме для вашого типу шкіри. Регулярне використання косметики буде підтримувати здоров'я та красу, зробить ваше обличчя сяючим та привабливим.

Умивалка від прищів для обличчя

Косметичні засоби зменшують висипання та запалення, покращують загальний стан шкірного покриву. Гелі для вмивання містять активні інгредієнти – кислоти, екстракти рослин та інші компоненти. Умивалки ефективні як у комплексній терапії прищових висипів, так і як профілактика.

  1. Гель для вмивання для комбінованої та жирної шкіри. Екстракт бамбука містить кремній, тому покращує текстуру тканин, робить їх більш пружними, еластичними. Бромелайн з екстракту ананаса відлущує відмерлі клітини і скорочує запалення, що сприяє загоєнню та оновленню епідерми. Водорозчинне касторове масло зменшує почервоніння і запалення, сприяє загоєнню. Кокосові та оливкові кісточки відлущують ороговілі частинки, видаляють надлишки шкірного сала та забруднення. Гель для вмивання з багатим набором натуральних компонентів бореться з акне, сухістю, зменшує лущення та зморшки.
  2. Гель із лактибіоновою кислотою. Олії арганії, кокосу та оливкових кісточок - натуральні зволожувачі, які зберігають природну вологу в шкірному покриві. Екстракт мильнянки очищає, видаляє надлишки себуму та бруду з поверхні епідермісу, не викликає дискомфорту, подразнення. Полісахариди насіння проса також зволожують епідерму та зміцнюють її захисний бар'єр. Гель з лактибіоновою кислотою зменшить видимість проблем на обличчі, таких як акне та пігментація, а також підвищить зволоженість та еластичність.
  3. Гель "Multi-Acid". Засіб містить екстракти бакопи монье, центелі азіатської та комплекс кислот (бурштинова, гліколева, лимонна, мигдальна, молочна, яблучна). Ці компоненти з антиоксидантними та протизапальними властивостями, прискорюють оновлення клітин та покращують колір обличчя. Органічні ПАР з масел кокосу і оливкових кісточок дбайливо очищають епідерміс від забруднень і надлишку жиру, не порушують природний баланс вологи. Полісахариди фукусу стимулюють виробництво колагену, покращують тургор. Спільно всі інгредієнти гелю "Multi-Acid" забезпечують комплексний догляд, який збереже молодість та здоров'я обличчя.

Хочете доглядати за шкірою ефективно та зручно? Тоді вибирайте гелі для вмивання компанії ГрінХелс. У їхньому складі широкий набір інгредієнтів - екстракти рослин, кислоти та олії. При правильному регулярному догляді, ваше обличчя буде здоровим, сяючим, красивим.

Натуральна косметика для обличчя

Шкіра, схильна до прищів і висипів, потребує особливого догляду та уваги. Креми для обличчя – це один із способів боротьби з цією проблемою. Вони містять активні інгредієнти, які борються із запаленнями, зменшують кількість та розміри прищів, а також запобігають їх виникненню. Технологи компанії ГрінХелс розробили унікальні формули для досягнення результату:

  1. Крем "Non-Acne". Містить органічний кремній у системі мікроспонжів, який очищає пори, видаляє надлишки шкірного сала та дозволяє шкірі дихати. Крем «Non-Acne» із сіллю цинку та алантоїном пом'якшує та заспокоює, зменшує запалення. Екстракти гранатових кісточок, ісландського моху та коріння ірису сприяють регенерації, підвищують пружність та еластичність.
  2. Крем-гель протизапальний. Олії кмину чорного та кісточок лайма, гамамеліс гідрозоль та оливковий силікон зволожують, запобігають зневодненню. Крем-гель містить цинкову сіль та кислоти - азелаїнову, глікоксидеанаєву, себацинову та ферулову, які зменшують кількість бактерій та перешкоджають розвитку запальних процесів. Екстракти кісточок гранату та коріння ірису зменшують почервоніння та набряк.
  3. Денний крем з маслом янгу. Жирні олії насіння дині, лимона, янгу містять вітаміни, антиоксиданти, мікроелементи та жирні кислоти, які живлять та зволожують, знижують запальні процеси, запобігають виникненню нових прищів. Розмариновий антиоксидант захищає від вільних радикалів, які можуть викликати різні шкірні проблеми, включаючи акне. Крем себорегулюючий містить комплекс мінералів (мідь, цинк, магній, кальцій), який зміцнює епідерму та сприяє її здоровому стану.

Креми та гелі для обличчя від прищів містять багато активних інгредієнтів, які сприяють покращенню стану шкірного покриву та боротьбі з прищами. Проте, слід пам'ятати, кожен організм унікальний. Тому те, що працює для однієї людини, може не працювати для іншої. При виборі крему або гелю для обличчя потрібно враховувати індивідуальні особливості шкіри.

Мрієте про чисту та здорову шкіру обличчя? Тоді настав час взяти справу у свої руки та використовувати креми GreenHealth, які ми спеціально розробили для боротьби зі шкірними проблемами!

Коментарі

Поки немає відгуків

Написати коментар

Інтернет-магазин GreenHealth.com.ua