Тонік, лосьйон, сироватка, гель - у чому різниця

Тонік, лосьйон, сироватка, гель - у чому різниця
29.03.2023

Щодня ми використовуємо засоби для підтримки здоров'я та краси нашої шкіри, вони захищають та компенсують той чи інший недолік. Відкрийте для себе легкі нежирні косметичні текстури та дізнайтеся, як їх найкраще використовувати.

Правильна послідовність нанесення має важливе значення у догляді. Просте правило: почніть з найлегшого продукту і просуйтеся до найгустішого. Вмийтеся з використанням пінки або гелю, видаліть залишкову вологу з обличчя серветкою або рушником, відрахуйте чотири секунди і нанесіть зволожуючий засіб. Це – тонік для обличчя. Через деякий час зволожте епідерміс лосьйоном, гелем або сироваткою.

Тонік застосування в процедурі догляду

Тонік – це плавний перехід від очищення до зволоження, ідеальний крок до щоденного догляду. Він майже не містить спирту, ретельно видаляє забруднення та відкриває пори для кращого вбирання лосьйонів, сироваток, гелів та кремів. Залежно від складу тонік очищає, тонізує, матує, зволожує, заспокоює чутливу та забезпечує зрілу епідерму антивіковими компонентами. Професійна косметика Green Health пропонує ефективні тоніки на основі натуральних компонентів для кожного виду шкіри:

  • жирної – з альфа-гідроксикислотами АНА для підготовки до пілінгу, що видаляє зайвий шкірний жир, для профілактики вугрів та акне;
  • проблемної – Norma-Balance;
  • сухої - зволожуючий з міцелами на основі м'яких формул;
  • нормальної – янтарно-фруктовий з очищаючим ефектом, освіжаючий, зволожуючий;
  • зрілої з тенденцією до сухості – квіткові «Мальва», «Півонія» для особливого догляду з ефектом ліфтингу, гіалуроновою кислотою, колагеном;
  • комбінованої – спеціальний мультивітамінний зволожуючий тонік для даного типу або замініть його на дві, для жирних та сухих ділянок.

Підберіть правильний продукт GreenНealth для ваших потреб! Це найкращий спосіб отримати користь від освіжаючої та заспокійливої дії тоніка.

Лосьйон для обличчя: як ним користуватися

Призначення лосьйону - гігієнічне та профілактичне очищення. Він видаляє бруд та відмерлі клітини, розчиняє жир, дезінфікує та підсушує. Лосьйони, на відміну від тоніків, містять спирт, іноді як антисептик - саліцилову кислоту. Інші компоненти - екстракти трав, органічні кислоти, вітаміни та олії. Вони спрямовані на боротьбу з висипаннями та запаленнями, підходять для нормальної, злегка сухої та жирної шкіри. Лосьйони швидко сохнуть, неймовірно ефективні, забезпечують шкірний покрив достатньою кількістю вологи, вітамінами та поживними речовинами, з пролонгованою дією.

Цей продукт заслужив репутацію надійного союзника у боротьбі з жирним блиском та закупореними порами. Прекрасний екземпляр з лінійки Green Health – лосьйон азелаїново-мигдальний для проблемної шкіри, для догляду за епідермісом з підвищеною активністю сальних залоз, акне, постакне. Змочіть їм ватний диск, акуратно протріть обличчя, шию та зону декольте. Уникайте делікатної ділянки навколо очей.

Сироватка: навіщо і коли використовувати?

Це висококонцентрований інтенсивний доглядовий препарат з водянистою або гелеподібною текстурою, який протидіє певним проблемам обличчя, таким як старіння, сонячні ушкодження, зморшки.

Рецептура заснована на емульсії масло-у-воді, вміст жиру дуже низький, підходять для всіх типів шкіри. Засіб часто наносять під денний чи нічний крем. Молекулярна структура дозволяє потужним активним інгредієнтам:

  • проникати в глибокі шари епідермісу,
  • гасичувати вологою, антиоксидантами та вітамінами,
  • запобігати передчасному старінню.

Вибирайте найкращі гіалуронові сироватки Green Health:

  • Meso-Like для реконструкції шкірних клітин,
  • Anti-Couperose з екстрактом драконячої крові,
  • відбілюючу з комплексом амінокислот,
  • мультифункціональну та інші.

Косметологи рекомендують застосовувати сироватку протягом двох тижнів двічі на рік – наприкінці літа та зими. Це найкращий час для її рясного нанесення на вологу епідерму легкими рухами масажними лініями.

Гель для обличчя – легкість та свіжість

Популярний варіант для тих, хто не любить відчуття жирності кремів. Гелі - найлегші зі зволожуючих засобів. Вони містять найменшу кількість олії, не забивають пори, чудово підходять для схильної до акне та жирної шкіри. Гелі ідеальні для літніх місяців - ніжна і освіжаюча текстура, швидке вбирання, ефект, що охолоджує і матує. І жодних жирних слідів! Обличчя насолоджується і дихає.

Спробуйте гель-основу Velvet бренду Green Health для будь-якого типу шкіри, який усуває різні ознаки подразнення, заспокоює, може використовуватись самостійно і як основа під макіяж. Velvet - це приємне відчуття та додаткова порція вологи.

Наносите засіб невеликими порціями та розподіляйте по всьому обличчю, одночасно робіть точковий масаж.

Чим відрізняється лосьйон від тоніка

Обидва види косметики призначені для використання відразу після вмивання обличчя. Різниця полягають у консистенції, жирності, ефекті та застосуванні.

Група тоніків - це в'яжучі речовини на водній основі, вони не містять спирту. Це м'який продукт, який заспокоює чутливу шкіру, стимулює тьмяну, втомлену чи зрілу, тонізує та пожвавлює нормальну, контролює надлишок шкірного сала та мінімізує пори. Тоніки корисні всім!

Спиртовмісні засоби - лосьйони. Вони знижують жирність шкірного покриву, допомагають усувати запальні процеси. У їхньому складі завжди присутні природні лікувальні складові – екстракти трав, натуральні кислоти, олії. Засоби готують обличчя до подальших ритуалів догляду, часто вважаються першим етапом лікування дерматологічних проблем.

У чому різниця: тонік, сироватка, лосьйон, гель

Ці косметичні препарати відрізняються за багатьма параметрами. Для наочності ми склали таблицю, за якою ви швидко зрозумієте різницю між засобами:

 

Засіб

Консистенція

Вплив на шкіру

Ціль застосування

Приклади з лінійки Green Health

Тонік

рідина

очищення,

освіжаюче, тонізуюче, заспокійливе

щоденний стандартний догляд вранці та ввечері, для всіх типів епідерми

тонік "Norma-Balance" із ферментами трьох зернових культур мультифункціональної дії

Лосьйон

рідина, спиртовий розчин,

емульсія масло у воді з гарною розтіканістю

ретельне очищення, дезінфікує, знімає запалення, регулює жирність, забезпечує вологою

щоденний догляд, особливий догляд при гострих потребах для жирного та нормального епідермісу

лосьйон для проблемної шкіри азелаїново-мигдальний

Сироватка

легкі рідини (іноді олії або молочні легкі креми) з високими дозами активних інгредієнтів

омолоджуючий, зміцнюючий, збалансований та здоровий колір обличчя, сяйво шкіри

інтенсивний догляд, дія концентрату активних інгредієнтів, що проникають у глибокі шари шкірного покриву

сироватка гіалуронова мультифункціональна – відбілювання, ліфтинг, зміцнення судин, зняття запалень, регуляція виробітку шкірного сала, профілактика герпесу, УФ-захист

Гель

гелева структура, рідкий легкий крем

охолоджуючий, матуючий,

збереження вологи

для спекотних днів, основа для макіяжу, зволоження та м'який догляд

Velvet усуває

роздратування,

ранозагоювальний, протизапальний

 

Команда Green Health має багаторічний досвід складання косметичних рецептур. У складі наших препаратів - унікальні активні компоненти, рослинні та ефірні олії без фіксаторів аромату. У наших формулах немає ароматизаторів та інших синтезованих сполук. Спробуйте догляд за обличчям з продуктами Green Health! Ви не залишитеся байдужими! Ціна – доступна, якість – висока, результат вас обов'язково приємно здивує. Вибирайте свою косметику зараз!

Коментарі

Поки немає відгуків

Написати коментар

Інтернет-магазин GreenHealth.com.ua